SMILODOX logo

Alle artikelen

Account en nieuwsbrief

Hoe verander ik mijn accountinstellingen?

Als u wijzigingen in uw account wilt aanbrengen, neemt u contact op met Smilodox. Onder de instellingen kunt u de informatie in uw account wijzigen.

Mijn account was gesloten en ik kan niet meer inloggen, wat moet ik doen?

Als u niet kunt inloggen op uw klantaccount, neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoe registreer ik me voor de nieuwsbrief?

Wilt u in de toekomst alle relevante informatie, geweldige aanbiedingen en acties per e-mail ontvangen? Geen probleem: aanmelden voor de nieuwsbrief is vrij eenvoudig. Voer uw e-mailadres in en klik op "Inloggen".U ontvangt nog steeds een e-mail met

Hoe registreer ik je van de nieuwsbrief?

Genoeg van Smilodox? Moeilijk te geloven!Als u zich nog steeds wilt afmelden voor de nieuwsbrief, is dit geen probleem. Hiervoor scrolt u naar beneden in uw laatste nieuwsbrief. Daar vindt u de knop "Afmelden".