SMILODOX logo

Alle artikler

Konto og nyhetsbrev

Hvordan endrer jeg kontoinnstillingene mine?

Hvis du vil gjøre endringer i kontoen din, kontakter du Smilodox. Under innstillingene kan du endre informasjonen i kontoen din.

Min konto ble stengt, og jeg kan ikke logge på lenger, hva må jeg gjøre?

Hvis du ikke kan logge på din kundekonto, fordi kontoen din er låst, vennligst kontakt vår kundeservice.

Hvordan registrerer jeg på nyhetsbrevet?

Du vil gjerne motta all relevant informasjon, gode tilbud og handlinger via e-post i fremtiden? Ikke noe problem: Registrer deg for nyhetsbrevet er ganske enkelt. Skriv inn e-postadressen din og klikk på "Logg inn".Du mottar fortsatt en e-post med en

Hvordan registrerer jeg fra nyhetsbrevet?

Nok Smilodox? Vanskelig å tro!Hvis du fortsatt vil abonnere fra nyhetsbrevet, er dette ikke et problem. For dette ruller du ned i ditt siste nyhetsbrev. Der finner du "Logout" -knappen.