SMILODOX logo

Alle artikler

Er det noen ekstra kostnader når frakt til ikke-EU-land ?Oppdatert 2 years ago

For leveranser i land utenfor EU, i enkelte tilfeller, kan ytterligere kostnader påløpe, som vi ikke trenger å være representert og å bære av deg.

Disse inkluderer for eksempel kostnader for pengeoverføring med kredittinstitusjoner (for eksempel overføring avgifter, valutakursavgifter) eller import avgifter eller avgifter (f.eks. Tariffer).